ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Activiteiten en evenementen -  2007 -  Introductieles zelfverdediging -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Introductieles zelfverdediging
 

Wie niet echt geïnteresseerd is in het beoefenen van een vechtsport, maar toch een paar nuttige tips wenste te vernemen hoe zich in moeilijke situaties te kunnen verdedigen, kon op donderdag 27 september zijn beste beentje voorzetten in zaal De Ark van het Sint-Lodewijkscollege.

Steven Vandenbroucke, uit de 18-Oktoberstraat, stafmedewerker seniorenprojekt én judoka  zwarte gordel was bereid om zijn medeburen van 't Sanderkwartier een voorsmaakje zelfverdediging te geven.

Geen saaie voordracht, maar een doe-avond met voldoende mogelijkheden om de klemmen en trucjes uitvoerig op onze medeburen te oefenen. Dat er gelachen en intens geoefend werd blijkt uit de foto's.


Moraal van het verhaal: zelfverdediging gaat niet enkel om fysieke krachtmetingen en technieken, maar vooral om onze houding, onze omgang met de mensen in het dagelijkse leven. Je weerbaar opstellen gaat dus in de eerste plaats om zelfrespect.