ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Activiteiten en evenementen -  2008 -  BrugseBuurten ŗ la carte! -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

BrugseBuurten ŗ la carte!

Ze zullen het geweten hebben in de buurt.... op 13 oktober ging de BrugseBuurten à la carte! door in ons eigenste Sanderkwartier, de Ma/Z om precies te zijn.

De medewerkers van de Brugse buurten hebben zowaar alle registers opengetrokken. De Ma/Z werd omgevormd tot een multimediahappening met alles erop en eraan.

Een uitgebreid programma: de voorstelling van de vernieuwde Brugsebuurten.be, info over buurtwebsites, opleidingen, zelfs een ietwat 'mistige' ruimte met zetels en TV's met nonstop getuigenissen van buurtfeesten en -activiteiten.

En niet te vergeten een heuse infomarkt van buurten die hun activiteiten voorstelden,  Disbos30, Kristus Koning, Knotwilg en last but not least een standje van 't Sanderkwartier.

Ook onze buurtfotograaf, Jürgen de Witte, was erbij om de hele avond in beeld te brengen.

Het was een interessante avond, vol leuke ontmoetingen, bruikbare tips en gezellige babbels.
----
Foto's van Jürgen de Witte
De onderstaande foto's zijn van Dirk Taveirne, voorzitter.
 

Buurtstand Sanderkwartier op BrugseBuurten ŗ la carte! Buurtstand Sanderkwartier op BrugseBuurten ŗ la carte! Buurtstand Sanderkwartier op BrugseBuurten ŗ la carte! Buurtstand Sanderkwartier op BrugseBuurten ŗ la carte! Buurtstand Sanderkwartier op BrugseBuurten ŗ la carte! Brugsch Handelsblad 17/10/2008