ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Activiteiten en evenementen -  2015 -  Buurtfeest 2015 -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Trekken, blazen, samenwerken...

en dat allemaal voor een originele toets als tafelversiering op ons buurtfeest. Zeker weten, het buurtcomité heeft die avond heel wat afgelachen.

 

Voordracht - De stadsvijver op Sint-Baafs!

10.30-11.30 u.

In de voormiddag komt Ernest Vandevyvere ons vertellen over de Brugse stadsvijver. Hij stond van 1957 tot 1995 bij de TMVW aan het hoofd van de exploitatiezetel Brugge.
Stadsrekeningen van het einde 13e eeuw verwijzen reeds naar een waterbekken gelegen te Sint-Baafs. De stadsvijver speelde een belangrijke rol in de vroegere watervoorziening van Brugge. Maar waar lag die vijver? Waarom was die zo belangrijk? Het wordt opnieuw een boeiend uur buurtgeschiedenis.

Receptie met o.a. Thaise hapjes


12.00 u.

Tijdens de receptie bieden we jullie enkele hapjes aan bereid door onze Thaise buurvrouw Mat (voluit Bussarint Klinampa). Sinds twee jaar woont ze samen met haar echtgenoot Luc en zoon in de Ontmijnerslaan. Koken is haar passie!

Heerlijk KOUD BUFFET


13.00 u.

Smullen van het heerlijk uitgebreid KOUD BUFFET door Klasse Clubslager Jobo.

Van vlees tot vis, met koude groentengarnituur, aardappelsalade, brood en een assortiment koude sausjes. Voor elk wat wils.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Vul de inschrijvingsstrook in (zie extra blad) en bezorg die, bij voorkeur met gepast geld, vanaf 18 juni tot 2 juli aan: Liliane, Christine of Brigitte.

Inschrijvingsformulier koud buffet/receptie en Bakken voor buren

Inschrijvingsformulier voor koud buffet en receptie zoek?

Wil je een lekkere taart bakken of een dessert maken en is je inschrijvingsformulier zoek?

Geen nood! Klik hier voor het formulier van beide inschrijvingen.

 

Muzikale noot met Folkgroep OVERIGENS

14.30 u.

Vanaf 14u30 zorgt folkgroep Overigens met hun akoestische instrumenten voor muzikale ambiance. Als je door hun aanstekelijke muziek danskriebels voelt, laat je maar gaan.

 

Buren bakken voor buren


15.30 u.

Taarten- en dessertbuffet! - Gretig kijken, smikkelen en smullen van elkaars taarten of desserts. Wie verrast er opnieuw buren en sympathisanten met haar/zijn formidabele bakkunsten?
Kom met je taart of dessert op zondag 5 juli tussen 10u-13u naar de Magdalenazaal.
Uit praktische overwegingen vragen we om onder je taartschotel een etiket te kleven met jouw naam én het soort taart of dessert.
Wie wordt de bakkoningin of -koning Sanderkwartier 2015? Schrijf je vlug in (zie extra blad).

MAGIC JIMMY


Vanaf 15.30 u.

GOOCHELAAR MAGIC JIMMY en KLEURWEDSTRIJD – vanaf 15u30
Magie en plezier met de goochelshow van Magic Jimmy. We verklappen lekker niks! Of toch?! Magic Jimmy kan ook supergoed ballonnen plooien. Kom dat zeker zien!

 

Doe mee aan de kleurwedstrijd

Binnenkort ontvang je een kleurplaat in de bus.
Wil je een ander of nog extra's voor broer, zus, vriend of vriendin?
Klik op één van de kleurplaten hierna, print die uit, kleur in en breng mee naar het buurtfeest. Goochelaar Magic Jimmy kiest de mooiste uit.
 

Kleurwedstrijd - Prijsuitreiking

17.00 u.

Doe mee aan de kleurwedstrijd! Geen kleurplaat gevonden? Natuurlijk niet, straks vind je er één in de brievenbus. Hou je bus in de gaten. Kleur mooi in en breng ze mee naar het buurtfeest.

Magic Jimmy laat ze niet verdwijnen maar kiest de mooiste uit. Zo heb je kans om een prijs te winnen.

Met steun van

  • Brugse Buurtcheques
  • Vlaanderen Feest