ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Activiteiten en evenementen -  2018 -  Met de buurt naar de film 2018 -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Met de buurt naar de film

Cargo, 21 oktober 2018
La La Land, 18 november 2018 
Dunkirk, 16 december 2018

 

Verloop van de avond voor Cargo en Dunkirk:

  • Afspraak om 19u30 aan Cinema Lumière, Sint-Jacobsstraat 36B te Brugge
  • Aanmelden bij één van de buurtmedewerkers om je filmticket, ontvangen bij betaling, om te ruilen voor een officiële versie.
  • Film om 20u
  • Een drankje als afsluiter om gezellig wat na te kaarten.

Verloop van de morgen voor La La Land:

  • Afspraak om 10u aan Cinema Lumière, Sint-Jacobsstraat 36B te Brugge
  • Aanmelden bij één van de buurtmedewerkers om je filmticket, ontvangen bij betaling, om te ruilen voor een officiële versie.
  • Film om 10u30
  • Een drankje als afsluiter om gezellig wat na te kaarten.

Cargo

Zondag 21 oktober 2018 om 20u

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

 

La La Land

Zondag 18 november 2018 om 10u30

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

 

 

Dunkirk

Zondag 16 december 2018 om 20u

"Dunkirk" begint met honderden duizenden Britse en geallieerde troepen omringd door vijandelijke troepen. Gevangen op het strand met hun rug naar de zee, worden ze geconfronteerd met een onmogelijke situatie terwijl de vijand steeds dichterbij komt.