ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Activiteiten en evenementen -  2020 -  Humor op rijm -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Humor op rijm - Hugo Brouckaert


Beste buren,

Voor alle duidelijkheid: dit is geen uitnodiging voor een poëzie-avond. U komt niet luisteren naar een hoogdravende voordracht met diepzinnige beschouwingen over leven en lijden, in academische bewoordingen en met  mondelinge voetnoten.

Het gaat integendeel om grappige gedichten en vluchtige versjes, bijeengesprokkeld op straat, bij de bakker en de slager, maar ook uit boekjes en tijdschriften allerhande.

De auteurs zijn gelegenheidsdichters en professionele plezierdichters, bekende en onbekende Nederlanders en Vlamingen.

Vergeet voor een avond de jobcreatie, de migratie, de mobiliteit en uw belastingaangifte. Maak u geen zorgen omdat er geen regering is, en ook niet omdat er wel een is.

Hugo Brouckaert, buurman en zelf gelegenheidsrijmer, neemt u mee in de wondere wereld van het eindrijm en het oogrijm, de taalacrobatie, de limerick en het puntdicht. Hij toont aan hoe men kan rijmen in ‘English with hair up’ en hij heeft ook een zedenles -   op rijm vanzelfsprekend - voor wie op zijn nagels bijt.

Het wordt een avondje ontspanning.

Na de voordracht kunnen we nog gezellig napraten met een drankje.

Wanneer : vrijdag 28 februari 2020 om 19.30 u

Waar : Europahuis Ryckevelde Sint-Baafskerkstraat 7 - (zijkant kerk Sint-Baafs)

Inkom : 4 euro/per persoon

Inschrijven kan bij Liliane - 18-Oktoberstraat 49 - 050/38.71.09

of bij Christine - Torhoutse Steenweg 103 - 0486/44.28.65