ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Activiteiten en evenementen -  2020 -  Met de buurt naar het toneel -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Met de buurt naar het toneelZATERDAG 21 maart 2020 om 20.00 u. in

de Magdalenazaal
 

“Het geheugen van water”
van Shelagh Stephenson in regie van Jos Teughels

 

Aan de vooravond van de begrafenis van hun moeder komen drie zussen samen in het ouderlijke huis met ook nog de minnaar van de oudste en de tweede echtgenoot van de tweede dochter. In de slaapkamer van hun moeder komen gemeenschappelijke herinneringen naar boven, duiken er spoken uit het verleden op, gaan ze het gevecht aan met hun demonen en wordt er ook nog een familiegeheim onthuld.

Water heeft een helder geheugen. Sporen uit het verleden zijn duidelijk en ondubbelzinnig traceerbaar. Het geheugen van mensen blijkt minder helder te zijn: selectief en onbetrouwbaar. Kibbelend eisen de zussen elk hun eigen plek op in de familie-herinneringen. Vanop een afstand is het zusterlijke gebekvecht best amusant.

Praktisch:

De deuren gaan open vanaf 19.30 u., de voorstelling begint om 20.00 u.

Vooraf inschrijven is wel verplicht. Hoe?

Inschrijven bij Liliane of Chritine, ten laatste vóór 15 maart 2020 tenzij het aantal kaarten al eerder op is.  Na inschrijving ontvangt u een ticket als bewijs van betaling. Meld je aan bij het buurtcomité in de inkomhal. Ruil er je toneelticket van het Sanderkwartier in voor een kaart van De Valk.

De prijs per kaart is € 9,00 in voorverkoop via het buurtcomité Sanderkwartier.

Liliane, 18-Oktoberstraat 49 - tel. 050/38.71.09
Christine, Torhoutse Steenweg 103 - tel. 0486/44 28 65