ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Activiteiten en evenementen -  2021 -  Toneel - Lucy op de sofa -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Toneel - Lucy op de sofa

Lucy katapulteert vanop haar sofa spelers en toeschouwers in een wereld waar niets is wat het lijkt. In deze libertijnse escapade passeren leven, liefde en lust de revue in ongeziene variaties. Ongehoorde vertellingen met wortels in het leven – dat van elke dag en ook het minder alledaagse – borrelen naar de oppervlakte van een ongekend vulkanisch kratermeer bomvol Babylonische spraakverwarring en misleiding. Iedereen danst om de hete brij heen tot plots de vulkaan knalt. Een ongeziene en ongehoorde cocktail van beelden en klanken rijst op in de hoofden van spelers en toeschouwers. Je kan je eens ongegeneerd laten gaan. Wij zullen het niet verder vertellen. Lucy in the Sky with Diamonds! Het meisje met de caleidoscopische ogen! Love is the drug for you!

Spel Maurice & Julien, Martin Bouckaert, Pascale Chavatte, Ben Henau, Michèle Mosar,
Koenraad Vernieuwe, Lucy en Groupies

 

Tickets voor de voorstelling van zaterdag 27 november 2021 kan je bekomen bij Liliane, Christine en Leen - 9 €/per kaart.

De deuren gaan open om 19u00 - de voorstelling begint om 20u00

Covid Safe Ticket noodzakelijk om toegelaten te worden tot de Ma/Z vanaf de leeftijd van 12 jaar.