ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Archief -  Nieuwsbrieven -  Nieuwsbrief 1-13 (4/01) -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Klik hier indien dit bericht onleesbaar is. 

Met volle goesting en nieuwe energie gaan we weer voluit voor een nieuw jaar vol activiteiten en initiatieven voor en met onze buurt.


Hou zondagmorgen 13 januari 2013 vrij!  

Waarom?  

Voor onze Nieuwjaarsdrink, van 11u tot 12u30 onder de luifel van de MaZ. Breng je soepkom mee! Wij voorzien alvast heerlijke dampende soep. Geen zin in soep?!  Geen nood, warme chocolademelk en een glaasje jenever staan ook voor je klaar. 

Breng familie en buren mee. Dan klinken we samen op het nieuwe jaar!


Op 9 december nodigde PVT Sint-Augustinus (Psychiatrisch Verzorgingstehuis) de buurt uit op hun kerstmarkt, dit naar aanleiding van hun 15e verjaardag. 

Het was een gezellige drukte met een rijk aanbod aan zelfgemaakte kaarten, kaarshouders, wollen sjaals, kerstversiering, koekjes, lekkere confituren...  Zie maar. 

Toen kwamen we op een idee. Na Driekoningen verdwijnen veel mooie kerst- en nieuwjaarskaarten uit de huiskamers. Als we nu met z'n allen onze kaarten verzamelen en die geven aan PVT Sint-Augustinus. Met veel creativiteit maken de bewoners nieuwe ontwerpen van oude wenskaarten.

Gooi je wenskaarten niet weg en bezorg ze aan de comitéleden, klik hier voor hun adres.  Het centrale adres is: 18-Oktoberstraat 49, tel. 050/38 71 09. Ten laatste op 5 februari 2013. Laat de kaarten maar komen, hoe meer hoe liever.

We houden jullie via de website op de hoogte! 


Quizzen is hot, quizzen zijn in.
De buurtwerking Sanderkwartier is al aan zijn 6e quizeditie toe.
 

Geen Superprestige maar een 'gemoedelijke en pittige' buurtquiz die plaats vindt op zaterdag 23 maart 2013 om 19u30 in zaal De Ark van het Sint-Lodewijks-college. Uitnodiging volgt.

Wat kunnen jullie nu al doen?
Noteer de datum, zoek quizmaten voor een team van vier personen en een bedenk leuke ploegnaam. 

Tot de 23e maart! Wij zien er al naar uit. Jullie ook? 

Word onze BB, Bekende Buur,
en ontwerp de enige echte SanderkwartierAFFICHE!

t Zou tof zijn als die kleurrijke affiche in de straten van het Sanderkwartier verschijnt. Een gevoel van samenhorigheid voor de bewoners en een blikvanger voor passanten. Waar wacht je nog op? Gewoon doen! 

Geen beperkingen in vorm, een tekening, een schilderij, een collage, een foto, kalligrafie... Het maakt niet uit. Laat je fantasie de vrije loop.  

Enige voorwaarden:   

  • A4-formaat
  • Buurt, Sanderkwartier en www.sanderkwartier.be vermelden
  • Vergeet je affiche niet te ondertekenen. 

Bezorg je ontwerp of dat van je kinderen voor 15 maart 2013 aan één van de buurtmedewerkers of stuur het op als pdf of jpg. De ontwerper van de geselecteerde affiche wacht nog een verrassing.

Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen, klik hier