ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Archief -  Nieuwsbrieven -  Nieuwsbrief 4-12 (1/08) -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Alle foto's van het buurtfeest zijn gerangschikt per activiteit: voordracht, receptie, aan tafel!, kinderactiviteiten, taartenbuffet, goochelaar.  Wil je ze zien? Klik op de betreffende banners op de startpagina van je buurtsite, www.sanderkwartier.be

Meer nog: 

Ga maar eens zien!Wie de papieren versie van het Buurtkrantje heeft gemist, kan dit nu ook als e-magazine lezen.

Wegens onvoorzien omstandigheden ontvangen jullie de papieren versie iets later in de bus. Een downloadbaar exemplaar is zoals steeds ook beschikbaar op je buurtsite. Voor elk wat wils, dus!
Alvast geen excuses meer om het niet te lezen...

 

 

 


Doe zoals Annelien en Thomas, stuur ook jouw vakantiefoto met buurtkantje op naar sanderkwartier@gmail.com. Dan krijgt het een mooi plaatsje in de fotogalerie.

 Wildbreien, urban knitting of graffiti knitting,
zegt het je iets?

Het betekent: het al dan niet in groepsverband breien van vrolijke lapjes om allerlei objecten in de openbare ruimte mee te versieren. Zo krijgen paaltjes, banken, bomen, lantaarnpalen... kleurrijke jasjes. 

Dit wollig fenomeen is te zien in de tuin van het Psychiatrisch Ziekenhuis O.L.V.
PVT Sint-Augustinus (Psychiatrisch VerzorgingsTehuis) bestaat 15 jaar. Meteen de aanleiding om met de breiwerkjes van de bewoners de tuin en toebehoren kleurrijk te versieren. Het resultaat mag gezien worden.
Je wordt er meteen vrolijk van.

Ontdek het zelf! De mooi aangelegde tuin is publiek toegankelijk en bereikbaar via o.a. de ingang langs de Hoog-Brabantlaan. Tot eind augustus kan je het wildbreien bewonderen. 

Een verrassende wandeling, zeker weten!

De bomen in de 18-Oktoberstraat blijven voor ergernis zorgen: kruinen die tot in de slaapkamers groeien, de vreemde manier van snoeien langs één kant (geen zicht),  vuil op de straat door het stuifmeel en vallende bladeren...

Het buurtcomité heeft reeds herhaaldelijk de bevoegde diensten hiervan op de hoogte gebracht.

Schepen Franky Demon, bevoegd voor bevolking, burgerlijke stand en groen, liet via een brief weten dat de mogelijkheid wordt onderzocht om de 18-Oktoberstraat op te nemen in het boomverjongingsplan 2013-2014 van Stad Brugge.

 Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen, klik hier