ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Fotoalbum -  Buurtfeest 2014 - Koud buffet -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Buurtfeest 2014 - Smikkelen en smullen

De dames van het comité aan het woord.
Christine bracht een overzicht van 35 jaar Sanderkwartier. Met bijzondere dank aan Dirk en Liliane die als pioniers de buurtwerking met veel enthousiasme en intense inzet vijfendertig jaar lang dragen.
Liliane sprak ook in naam van haar echtgenote en voorzitter Dirk, die jammergenoeg omwille van gezondheidsredenen niet aanwezig kon zijn.

Een jubileumfeest vraagt om iets extra's. Daarom werden er placemats in het teken van ons robijnen jubileum gemaakt. Wie zich inschreef voor de maaltijd kreeg als attentie een doosje vol herinneringen aan 35 jaar Sanderkwartier. De doosjes waren verschillend van inhoud. Er werden zes varianten verdeeld. Goed om even bij je tafelgenoot te gluren.

Muzikale ambiance met Willie Boy & Friend.

Willie Boy woont al enkele jaren in het Sanderkwartier. Hij liet zich begeleiden door een bevriende violiste. Samen speelden zij zowel eigen nummers als covers uit de jaren zestig, zeventig, pop, kleinkunst, country...

Als verjaardagstoetje een dessertbord aangeboden door de buurtwerking.