ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Fotoalbum -  Duiken voor beginners -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Sanderkwartier gaat kopje onder!

Een duikinitiatie voor de buurt aangeboden door de sportdienst van Stad Brugge! Een unieke kans om de 'echte' duikkriebels te ervaren. Een kleine maar enthousiaste groep uit het Sanderkwartier was er op 10 mei 2011 duidelijk klaar voor! 

Hierna een een sfeerbeeld van deze bijzondere avond.
Helaas zijn de foto's genomen met de onderwatercamera mislukt. Spijtig!

Meer informatie over Duikpunt-Duikschool die ons deskundig heeft begeleid.

De duikers in spe zijn er klaar voor! We gaan niet zomaar het water in. Eerst een briefing. Opblazen hier, mondstuk daar,... de drie andere instructeurs luisteren geduldig mee. Nu zelf aan de slag... Gelukkig zijn er de instructeurs die nauwkeurig toezien en een handje toesteken. Eveline en Maarten zijn al helemaal klaar om het water in te gaan. Tjonge wat warm in die pakken! Daar gaan ze. Elke groep heeft zijn eigen instructeur. Wat een luxe! Mimi vindt het tiptop, zo'n  duikinitiatie! En nu onder water... Waar zijn ze? Nog even lachen voor de groepsfoto! Gedaan met de waterpret. Alles netjes terug in de bakken deponeren. De stille getuigen van een duikinitiatie We slaan de deur dicht en houden er een leuke ervaring aan over.