ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Fotoalbum -  Fotozoektocht 15-05 -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Fotozoektocht 15-05

Zondag 15 mei, onder een zon overgoten hemel, namen velen buren van het Sanderkwartier deel aan de fotozoektocht. Na de deskundige uitleg van Leen, vertrokken jullie langs het Edgard Desmetplantsoen richting Torhoutse steenweg. Jullie kregen de goede raad mee, om zowel vooruit, links, rechts en ook eens achterom te kijken. En voor de tweede foto was het al zover. :)  Naast de vele foto's moesten jullie ook nog eens op zoek naar gevels. Iets wat niet zo gemakkelijk leek..... 

Bij de tussenstop kregen jullie een versnapering en een drankje en werden jullie verzocht om te poseren voor een "gekke" foto. Zie hier het resultaat.

En de winnaar werd de groep van Els Mullier. Zowel de foto's als de gevels werden correct ingevuld. Vrijdagavond kregen ze hun prijs, nl. een mok met opdruk van de "gekke bekken" foto.

 

Wie niet kon deelnemen op zondag, geen nood, de fotozoektocht kan nog tot en met eind augustus bekomen worden bij Leen, Ontmijnerslaan 7, tegen betaling van 3 €. De oplossingen worden in de loop van september bekend gemaakt.