ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Fotoalbum -  Quiz 2011 -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Quiz 2011

Met veel enthousiasme quizden 16 ploegen op zaterdag 19 november 2011.

7 themaronden met 7 vragen en een rode draad vraag, dit was het quizconcept dit jaar.

Voor de eindstand, klik hier.

NOOT: Het afkappingsteken van enkele ploegnamen, geven foutmeldingen op de site. Met onze excuses voor de niet correcte vermelding van de benaming van twee ploegen, nl. Ploeg van 't Stad en Let's quiz together. 

16 ploegen deden mee aan onze quiz Voorzitter Dirk is klaar om de drankbonnen te verkopen. Iedereen klaar? De quiz kan beginnen. Liesbeth en Eva, die samen met An (staat niet op de foto) hard hebben gewerkt om iedereen te voorzien van de nodige drank en knabbels. Hommeles Sympathicus Klavertje 4 Lets quiz together Team 120 Activa Ploeg van de stad The Beauty and the Beasts J2+K2 Long time no see Nausikaa Cookies The destructible duplo kids Orchideetjes het verbeterteam 1e plaats voor het team J2+K2 2e plaats voor het team Lets quiz together 3e plaats voor The beauty and the beasts 4e plaats voor het Team 120 Troostprijs, een doosje troost, voor de Cookies. Moeten er nog bonnetjes zijn ?