ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Fotoalbum -  wandelzoektocht 18 april -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Wandelzoektocht 18 april 2021

Onder een stralende lentezon vond zondag 18 april de wandelzoektocht plaats. Het was een succes, 67 inschrijvingen. Aan "In & Uit" werden de deelnemers verwelkomd door Christine, Liliane, Christophe en Nadine. Ieder groepje kreeg het wandelparcours met de vragen en het antwoordformulier mee. Om de 10 minuten startte er een groepje. Het Concertgebouw werd bekeken van boven tot onder, van links naar rechts, zelfs enkelen gingen naar binnen.....maar wie goed keek, vond het antwoord op de eerste vraag .........op de grond. De zoektocht ging verder langs de Westmeers, de H. Geeststraat, tot aan de O.L.Vrouwkerk. Langs de Dyver, de vismarkt, de Burg ging het verder tot aan het binnenplein van het Oud Sint-Jan waar een drankje en een hapje aangeboden werd door Leen, Sofie, Nico & An. (alles coronaproof). 

Terug aan het Concertgebouw aangekomen, werden de antwoorden nauwkeurig genoteerd op de antwoordformulieren. De schiftingsvraag, hoeveel bloemen zullen in het weekend van 7 mei uitgedeeld worden in de buurt, was voor velen een wilde gok. Iedereen was tevreden, het was een zalige namiddag, wandelen met een doel. Zeker voor herhaling vatbaar.