ūüĎ∑‚Äć Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet¬†verdwijnen.ūüĎč
Archief -  Nieuwsbrieven -  Nieuwsbrief 4-15 (28/06) -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

VOORDRACHT om 10.30-11.30 u.
'13e eeuw, de STADSVIJVER gelokaliseerd op Sint-Baafs'

Waar lag die stadsvijver? Waarom was die zo belangrijk? Wat betekende dit voor de watervoorziening in Brugge? En nog veel meer.
Een boeiend uur buurtgeschiedenis gebracht door Ernest Vandevyvere. Hij stond van 1957 tot 1995 bij de TMVW aan het hoofd van de exploitatiezetel Brugge.


RECEPTIE met Thaise hapjes om 12.00 u.

Tijdens de receptie bieden we jullie enkele hapjes aan bereid door onze Thaise buurvrouw Mat (voluit Bussarint Klinampa). Sinds twee jaar woont ze samen met haar echtgenoot Luc en zoon in de Ontmijnerlsaan. Koken is haar passie!

Aan tafel om 13.00 u.! Smullen van het heerlijk uitgebreid KOUD BUFFET door Klasse Clubslager Jobo. Schrijf vlug in. Er zijn nog enkele plaatsen om aan te schuiven aan het buffet. Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Magie, goochelen, ballonplooien, een show vol verrassingen.
Goochelaar MAGIC JIMMY vanaf 15.30 u.

Aan alle KINDEREN.....Doe mee aan de kleurwedstrijd, kleur je goochelaar of magisch konijntje in en breng die mee naar het buurtfeest. Magic Jimmy kiest de mooiste uit! Zo kan je een prijs winnen.

Prijsuitreiking om 17.00 u.


BUREN BAKKEN VOOR BUREN om 15.30 u.
Wie bakt mee of maakt een lekker dessert?

Heerlijk smullen van het taarten- en dessertbuffet van voor buren.

Met hun akoestische instrumenten zorgt folkgroep OVERIGENS vanaf 14.30 u. voor de muzikale sfeer. Als je door hun aanstekelijke muziek danskriebels voelt, laat je maar gaan.