ūüĎ∑‚Äć De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren ūüĎč
Ons buurtkrantje -  De wereld rond -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

De wereld rond

wereldbol

Ga je ergens naartoe ?
Neem dan ons buurtkrantje mee en maak een foto.
Stuur dit digitaal door naar sanderkwartier@gmail.com met locatie en de naam van de persoon/personen (indien gewenst). Dan plaatsen we dit graag op de website. Ook benieuwd naar welke leuke en exotische plaatsen ons krantje te zien is?

Nieuw-Zeeland, 2017 Nieuw-Zeeland, 2017 In Cyprus aan  aan The Baths of Aphrodite, Nico - april 2017 In Dubai, Nico met SANDERkwartiertje ed. 2016 Christine in Antartica
Nico in Nepal
Met zicht op de baai van de Somme. Familie Vercruysse op vakantie in Saint-Valťry-sur-Somme. Yu Dih in een mooi elegant tradioneel kleedje mťt het buurtkantje. Niet te doen, zelfs op het Chinees Nieuwjaar ontbreekt het buurtkrantje niet. Tof!
JŁrgen de Witte in Corfu voor het kerkje van Gouvia, dat gebouwd is in de baai van deze Corfiotische badplaats. De takken in de voorgrond zijn die van een olijfboom. Glenn Van Thournout, paralympische atleet goalball, net voor het paralympisch dorp in Londen. Mauro, Hannah, Boris, mama Griet en fotograaf papa David in de Zwitserse bergen van de Jungfrau regio. Glenn samen met vriendin en fotografe Karen nog even naar Parijs voor Glenn naar de Paralympische spelen vertrekt.

Trui en Hilde waren op reis in het Duitse Eifel.  Onderstaande foto's zijn genomen in de Arensberg, een uitgeholde vulkaan.

Hilde Trui

Annelien en Thomas vonden toch even de tijd om op hun huwelijksreis, met de hulp van een toevallige voorbijganger, deze mooie vakantiefoto mét buurtkrantje te nemen.

De foto is genomen aan de haven van het stadje Essaouira. Op de achtergrond zie je de zee en een deel van de omwalling.

 

De Stefansdom in Wenen. De vakantiegangers wensen anoniem te blijven. Strauss in het park in Wenen. De vakantiegangers wensen anoniem te blijven. De tentoonstelling van Gustav Klimt in het kunsthistorisch museum in Wenen. De vakantiegangers wensen anoniem te blijven. Armin op de Kuantan rivier in Kuantan MaleisiŽ. Armin en Yu Dih aan het Bayview Sands hotel in Singapore Yu Dih voor de bloemenmontage n.a.v. Jaar van de draak in Changi Airpot Singapore. Yu Dih in Changi Airport in Singapore. Eline in Istanbul. Oeps...  het krantje scheurt verder... Sarah in Carcasonne Hilde en Trui bezochten de OrchideeŽn Hoeve in Luttelgeest (Nederland) Maarten in Boston/USA. Zoek het krantje onder de Brooklyn Bridge in New York. Foto opgestuurd door Brigitte en Christophe. Brigitte en Christophe op cultuurweekend in Metz. Marc en Lieve Depuydt waren we op reis aan de westkust van de USA Zo belandden ze ook in Los Angeles en nam Lieve deze mooie foto van Marc mťt buurtkrantje. Loewie De Laere poseert met het buurtkrantje in San Feliciano (Perugia, ItaliŽ). Met dank aan Loewie en zus Eva die de foto heeft doorgestuurd. Eddy Schepens en echtgenote Marleen in China mťt buurtkrantje, meer bepaald op het Plein van de Hemelse Vrede voor het keizerlijke paleis, met achterliggend de Verboden stad. Een bezoek aan hun zoon Dieter die daar woont en werkt. Hilde op de zoutvlakte Uyuni in BoliviŽ Hilde op de Machu Picchu in Peru Christine in Lima (Peru) voor het Goudmuseum Brigitte in Berlijn Eddy en echtgenote in China. Nico in het Oostenrijkse Zillertal Yu Dih in KŲnigswinter in Duitsland. Hilde bezocht de orchideeŽntuin in Monteverde te Costa Rica Dirk en Liliane in Parijs Loewie op het Zwitserse St. Gotthardmassief. Christiane in Dubai (Burj Arab) Lieselot in het Colloseum in Rome Eline klaar voor de reis. Jarno en Eline in Londen Jarno in Londen Thomas voor de vuurtoren in Ameland, een prachtig Nederlands waddeneiland. Armin aan de Rijn in KŲnigswinter. John voor het Sydney Opera House Christine aan de Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika. Hannes D'Hulster van Brugsebuurten in de bergen met ons buurtkrantje! Nico in Krakau (Polen) Maarten in Tikal National Park (Guatemala) voor Tempel I, geklasseerd door UNESCO als werelderfgoed. Hilde in Egypte Lieselot voor het vrijheidsbeeld in Riga (Letland) Brigitte in VenetiŽ Christophe op de grote markt (Place du Gťneral de Gaulle) in Rijsel. Nico in ItaliŽ.

Niet alleen foto's van onze reizende buren, maar nu ook een leuke video van onze Sambadansende buurtmedewerker Nico in Brazilië.
Geluid aanzetten!!!