ūüĎ∑‚Äć Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet¬†verdwijnen.ūüĎč
Activiteiten en evenementen -  2014 -  Gala-avond MOOOV filmfestival -  sanderkwartier

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Gala-avond MOOOV filmfestival

Met 80 personen uit onze buurt bekeken we "The Amazing Catfish", de openingsfilm van het MOOOV-filmfestival (vroegere Cinema Novo). Een aangrijpend Mexicaanse film die in het Concertgebouw werd getoond. De regisseuse was Claudia Saint-Luce (zie foto hierna).
Het werd een bijzondere filmavond. Iedereen dik tevreden.

Iedereen klaar voor de film! Niet te geloven! Claudia Sainte-Luce, regisseuse van 'The Amazing Catfish' hebben we kunnen strikken voor een foto! :-) Wie herkent Roel Van Bambost, de emminence grise van de filmjournalistiek?

Hierbij enkele concrete afspraken
voor de avond zelf
.

De deuren openen om 19u15, de film start om 20u. 

Je kan je aanmelden aan de infostand 'buurtcomités' aan de inkom, kant vestiaire, van het Concertgebouw. De buurtcomitéleden wachten je op. Ruil er je filmticket van het Sanderkwartier in voor een ticket van het MOOOV-filmfestival.

Wees er tijdig, want er zijn geen voorbehouden plaatsen.

-------------------------------

VOLZET

Donderdag 24 april 2014
om 20 u in het Concertgebouw

Reeds vele jaren is het Cinema Novo festival hét hoogtepunt van de kwalitatieve wereld-cinema in Brugge. Sinds 2013 gaan zij verder door het leven onder de naam 'MOOOV filmfestival Brugge'. Van 23 april tot 4 mei vindt in Brugge opnieuw het MOOOV filmfestival plaats.

Ga samen met de buurt naar de feestelijke gala-avond van het MOOOV filmfestval!

Waan je even een filmster op de rode loper. Geniet van de verrassingsfilm, gecombineerd met een feestelijk muziekoptreden, een hapje en een drankje achteraf. Alles blijft echter gezellig en gemoedelijk, galakledij is dus zeker niet vereist.

Een ticket voor de ganse avond, inclusief inleiding en receptie, is 3,5 euro per persoon. 

Geen inschrijvingen meer mogelijk. Alle kaarten zijn de deur uit.

Wie zich voor deze unieke filmavond heeft ingeschreven ontving een ticket als bewijs van betaling. Wie niet betaalt is, is niet ingeschreven.