Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Veel leuks op zondag 24/09 in en rond de MaZ


DE MOBIELE SPEELKAMER
De Mobiele Speelkamer is een droomkamer op rolletjes. Een plek met uren spelplezier. Ontdek het spelletjespakket of speel mee met 'Kermis op Rolletjes'. Wat denk je van kauwgomballen-spuwen of gewichtheffen buiten categorie? Leuk om mee te doen, grappig om naar te kijken!

TATTOO ON WHEELS
Kies jouw eigen tattoo!

KRIJT
Even uitrusten kan in de ligstoelen, de grote kleurige zitbakken of in de Krijt!-huiskamer van Chonk. Je mag alles bekrijten, zelfs het decor!

Gratis, vanaf 3 jaar, van 14.00 tot 18.00 uur - programma

 GA OOK ZIEN!
 De goedgekeurde plannen voor de vernieuwing van het speelplein
Edgard Desmedtplantsoen kan je zondag 24/09 in de MaZ inkijken.
Meer info over deze werken

 

GILLES MONNART/UN OEUF IS UN OEUF
Een voorstelling op de grens van mime, film en theater met heel wat grappige animaties -  om 15.00 uur in de MaZ, 7 euro, vanaf 4 jaar

De Week van Verbondenheid

Tijdens de Week van Verbondenheid van 23 september t/m 1 oktober 2017 roepen Samenlevingsopbouw en Bond zonder Naam op tot meer verbondenheid en samenhorigheid in de strijd tegen vereenzaming! 

Laten we de eenzaamheid doorbreken, en klop eens bij je buren aan. Zeker weten dat zo'n ontmoeting en gesprek voor beiden een warm moment wordt.

Met de buurt naar de film

Niet te missen drie schitterende films voor slechts 3 euro/pers/film.
Schrijf je vlug in.

Een voorsmaakje van de eerste film op zondagavond 15 oktober.

Een buurtwebsite hebben we, nu ook een Facebook-groep!

Aan alle bewoners, vroegere bewoners en sympathisanten van de wijk Sanderkwartier, maak je lid van onze Facebook-groep. Nodig ook je buren uit.

Problemen? Contacteer onze wijkagentOnze wijkagent, Annemie VANSTAEN is op volgend (nieuw) telefoonnummer te bereiken: 050/47.28.32 of via e-mail sint-andries.wijk@politiebrugge.be

District Sint-Andries - wijkwerking Sanderkwartier, Gistelse Steenweg 524, 8200 Sint-Andries.  Lees meer hoe de politie de buurtproblematiek omschrijft.

Logo van het Sanderkwartier

Waar het tuinbouwbedrijf Sander et fils zich uitstrekte, bevindt zich het Sanderkwartier.

Frederick Sander had van zijn passie zijn beroep gemaakt. Vanaf zijn eenentwintigste was hij gefascineerd door de schoonheid van de orchideeën. Vanaf dat ogenblik importeerde, kweekte en verkocht hij deze planten. Frederick Sander had het hoogtepunt van zijn carrière bereikt rond 1895. In de besloten kring van hofbouwkundigen genoot hij een groot faam.

Vandaar dat de buurtwerking de orchidee als logo heeft gekozen.

Logo Sanderkwartier